Četrtek 9. 3. 2017 ob 18:00

KAKO DELUJEJO KADROVSKE AGENCIJE?

Kakšne kadre iščejo, kako najdejo ustrezne kandidate?

KAKO PRITEGNEM POZORNOST?

Kje in na kakšen način me lahko headhunter najde?

KAKO MI LAHKO HEADHUNTER POMAGA PRI ISKANJU NOVIH PRILOŽNOSTI?

Kakšne so prednosti sodelovanja s kadrovsko agencijo?

Vse to in še mnogo več najdeš na webinarju Kdo je headhunter, ki ga vodi Klara Zavrl.

 

 

 

Klara je univerzitetna diplomirana pedagoginja in andragoginja in je v Competu odgovorna za strategijo pridobivanja kandidatov s pravimi kompetencami in izkušnjami. Kot vodja raziskovalne ekipe skrbi za koordinacijo, usmerjanje in opremljenost raziskovalcev s potrebnimi znanji in izkušnjami za iskanje ustreznih kandidatov na različnih področjih.

Prijavi se, zastavi svoje vprašanje in se 5 minut pred pričetkom webinarja poveži na naš kanal.

Do webinarja Kdo je headhunter je samo še:

  • Days

  • Hours

  • Minutes

  • Seconds

Zato pohiti in se prijavi že danes!

Prijava na webinar
študij/izobrazba/željeno delovno mesto/poklicni cilji
Znajdi se na trgu dela: 7.3.2017 ob 18h - Psihometrična testiranja: 8.3.2017 ob 18h - Kdo je headhunter: 9.3.2017 ob 18h
Udeleženci vseh treh webinarjev se s sodelovanjem v nagradni igri lahko potegujejo za nagrado v obliki psihometričnega testiranja. Testiranje v izvedbi vrhunskih strokovnjakov agencije Competo bo na voljo enemu srečnemu izžrebancu, ki bo o tem obveščen preko elektronske pošte. V dnevu po zaključku vseh treh webinarjev bo informacija o izžrebanem nagrajencu na voljo tudi na naši spletni strani. V primeru, da izžrebani udeleženec nagrade ne bo želel izkoristiti, bomo žrebanje ponovili in obvestili novega nagrajenca. O terminu psihometričnega testiranja se bo nato izžrebanec individualno dogovarjal z agencijo Competo.