..

Sreda 8. 3. 2017 ob 18:00

ZAKAJ SE IZVAJAJO?

Komu so psihometrična testiranja namenjena in kdo jih izvaja?

VSEBINA TESTIRANJ

Katere vidike osebnostnih lastnosti preverjajo in kaj vključujejo?

VLOGA PSIHOLOŠKIH TESTIRANJ PRI SELEKCIJI KANDIDATOV

Kako potekajo, koliko in kako vplivajo na odločanje pri izbiri kadrov?

Vse to in še mnogo več najdeš na webinarju Psihometrična testiranja, ki ga vodi Nina Ivančič.

 

 

 

Nina je magistrica psihologije, ki skrbi za izvedbo psiholoških testiranj in vodenje projektov izbora ter selekcije. Veliko sodeluje z vodij projektov in jim svetuje pri izbiri kandidata, ki bi bil kar najbolj skladen s specifičnim delovnim mestom in okoljem. Svetuje tudi naročnikom, ki se želijo podrobneje pogovoriti o katerem kandidatu in nenazadnje tudi kandidatom, ki bi želeli bolje spoznati sebe ter svoje potenciale. Sodeluje tudi pri pripravi in izvedbi ocenjevalnih centrov ter v projektih prezaposlovanja.

Prijavi se, zastavi svoje vprašanje in se 5 minut pred pričetkom webinarja poveži na naš kanal.

Do webinarja Psihometrična testiranja je samo še:

  • Days

  • Hours

  • Minutes

  • Seconds

Zato pohiti in se prijavi že danes!

Prijava na webinar
študij/izobrazba/željeno delovno mesto/poklicni cilji
Znajdi se na trgu dela: 7.3.2017 ob 18h - Psihometrična testiranja: 8.3.2017 ob 18h - Kdo je headhunter: 9.3.2017 ob 18h
Udeleženci vseh treh webinarjev se s sodelovanjem v nagradni igri lahko potegujejo za nagrado v obliki psihometričnega testiranja. Testiranje v izvedbi vrhunskih strokovnjakov agencije Competo bo na voljo enemu srečnemu izžrebancu, ki bo o tem obveščen preko elektronske pošte. V dnevu po zaključku vseh treh webinarjev bo informacija o izžrebanem nagrajencu na voljo tudi na naši spletni strani. V primeru, da izžrebani udeleženec nagrade ne bo želel izkoristiti, bomo žrebanje ponovili in obvestili novega nagrajenca. O terminu psihometričnega testiranja se bo nato izžrebanec individualno dogovarjal z agencijo Competo.