.

Torek 7. 3. 2017 ob 18:00

KOMPETENCE PRIHODNOSTI

Katere kompetence bodo v prihodnosti najbolj iskane?

POKLICI PRIHODNOSTI

Kakšne priložnosti nam prinašajo spremembe na trgu dela?

PRIDOBIVANJE KOMPETENC

Kaj lahko že danes naredim, da bom jutri bolj zaposljiv?

Vse to in še mnogo več najdeš na webinarju Znajdi se na trgu dela, ki ga vodi Petra Novak.

 

 

 

Petra je univerzitetna diplomirana psihologinja in čez njeno strokovno psihološko sito stečejo vsi rezultati psiholoških testiranj kandidatov, s pomočjo katerih lahko za naše partnerje izberemo najboljše sodelavce ne le glede na izobrazbo in izkušnje, temveč tudi glede na kompetence in osebnostne lastnosti. Pripravlja in vodi izvedbo ocenjevalnih centrov, kariernih svetovanj in procesov prezaposlovanja.

Prijavi se, zastavi svoje vprašanje in se 5 minut pred pričetkom webinarja poveži na naš kanal.

Do webinarja Znajdi se na trgu dela je samo še:

  • Days

  • Hours

  • Minutes

  • Seconds

Zato pohiti in se prijavi že danes!

Prijava na webinar
študij/izobrazba/željeno delovno mesto/poklicni cilji
Znajdi se na trgu dela: 7.3.2017 ob 18h - Psihometrična testiranja: 8.3.2017 ob 18h - Kdo je headhunter: 9.3.2017 ob 18h
Udeleženci vseh treh webinarjev se s sodelovanjem v nagradni igri lahko potegujejo za nagrado v obliki psihometričnega testiranja. Testiranje v izvedbi vrhunskih strokovnjakov agencije Competo bo na voljo enemu srečnemu izžrebancu, ki bo o tem obveščen preko elektronske pošte. V dnevu po zaključku vseh treh webinarjev bo informacija o izžrebanem nagrajencu na voljo tudi na naši spletni strani. V primeru, da izžrebani udeleženec nagrade ne bo želel izkoristiti, bomo žrebanje ponovili in obvestili novega nagrajenca. O terminu psihometričnega testiranja se bo nato izžrebanec individualno dogovarjal z agencijo Competo.